2013. augusztus 14., szerda

Csillagos körmök :)

Sziasztok!

Ha több sminket, frizurát akartok látni, akkor Like-oljatok!

Mivel nemrég volt csillaghullám, úgy döntöttem készíteni fogok egy csillagmintás manikűrt, amit Ti is könnyen meg tudtok csinálni. Első ránézésre bonyolultnak fog tűnni, ám nagyon egyszerű elkészíteni ezt a manikűrt, a végeredmény pedig irtó klassz és csillogós lesz!


Kezdő lépésnek felvittem két réteg sötétkék lakkot, majd megvártam ameddig ezek a rétegek jól megszáradnak. Én olyan kék alaplakkot használtam, amiben apró csillámok vannak, így az alapréteg is csillogóssá vált.


Miután megszáradt az alaplakk, egy alapozó szivacs segítségével világoskék pacákat tapogattam fel a körmeimre. Valahova többet, valahova kevesebbet vittem fel, a lényeg az, hogy ne legyen az összes körmünkön egyforma. Minél szabálytalanabb, annál szebb lesz majd a végeredmény! 
A világoskék részekre ezután egy sötétebb kék lakkot is feltapogattam, majd az alaplakkal is elismételtem ezt a műveletet. 
Ezután egy pontozó segítségével apró, fehér pöttyöket tettem a körmeimre.


Megvártam ameddig ezek jól megszáradnak, majd felvittem egy réteg Moyra (No.: 74) csillogós lakkot az összes körmömre. Ettől apró kék csillámok maradtak a körmeimen, amitől hangsúlyossá váltak a fehér pöttyök. Egy ezüst csillámos lakkot is felvittem, ami szintén egy Moyra darab volt ( No.: 79). Ebben nagyobb csillámok vannak, melyek mindenféle színben tündökölnek, ha mozgatjuk a kezeinket!


Miután az átlátszó réteg is felkerült, el is készültem ezekkel a csillagos körmökkel. Remélem tetszik Nektek ez a manikűr, és majd Ti is elkészítitek! :)




Jó szórakozást! ;)



2 megjegyzés: