2013. október 12., szombat

Ajándék lakkok :)

Sziasztok!

https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

Hosszú idő után újra bejelentkeztem! :) Először is, meg szeretném köszönni, hogy nem voltatok türelmetlenek és azt is, hogy kitartottatok mellettem. Szeptemberben sajnos nem sikerült új posztot írnom, viszont remélem, hogy most már több időm lesz és így havonta tudok majd egy-két új dolgot mutatni Nektek. Kezdjük is el! :)

Nemrég meglátogatott minket az egyik rokonunk és hozott egy kis ajándékot is. Egy pár lakkot, egyenesen Amerikából. Persze mondanom sem kell, hogy egyből kipróbáltam és nagyon megtetszettek, ezért most szeretnék egy kis értékelőt írni róluk!
Hét gyönyörű lakkról van szó, most viszont sajnos csak hatról lesz kép, mivel a hetediket Veszprémbe vittem és ott is hagytam, így arról nem tudtam fotót készíteni. A lakkok neve: Princessa Nail Color. Ezek 11 ml-s lakkok, klassz az üvegük és jó az ecsetük. 
Személyes kedvencem lett a 14-es árnyalat. Ez a bordós szín, amiben apró csillámok vannak szerintem tökéletesen passzol az őszhöz.


Két rétegben tökéletesen elfedte a körmeimet, viszonylag hamar megszáradt és egészen sokáig fennmaradt. Nálam négy napot bírt ki, ami jó teljesítménynek számít.
Az ecsete kicsit olyan, mint a Moyra lakkoké, jól lehetett vele dolgozni.  



Szóval Nekem ő lett a személyes kedvencem, mondhatnánk úgy is, hogy az októberi új kedvenc lakkom! ;)
Persze a többi szín is szép. Van egy extra csillámos, narancssárgás lakk (a 16-os), őt majd karácsony-szilveszter fele fogjáték részletesebben látni itt a blogon.


A bal képen láthatjátok azt a bordós/lilás lakkot (7-es számú), mellette egy 10-es számú lila lakkal, amiben rengeteg apró ezüst színű csillám van.
A jobb oldali képen van egy szintén 7-es számú lilás lakk, ami kicsit ridegebb, valamint egy rózsaszín (2-es számú) lakk. Nektek melyik tetszik a legjobban?
Azt megígérhetem, hogy még fogtok majd ezekkel a lakkokkal találkozni itt a blogon! :)



Ha tetszik a blogom, akkor iratkozzatok fel! :)
További szép napot, és jó szórakozást! ;)

2 megjegyzés:

  1. Milyen cuki kis lakkok. :D SZép ez a bordós. De az a narancs nagyon megfogott most. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel hallom, mert tényleg gyönyörű színek! :D

      Törlés