2013. október 28., hétfő

Halloween 2- Flapper girl nails

Sziasztok!

Like: https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

A mai körmöket egy Michelle Phan sminkvideó ihlette. Annyira megtetszett az a smink, amit abban a videóban készített el, hogy rögtön elképzeltem egy hozzá passzoló manikűrt. 
Íme a videó, ami megihletett:


És íme, a hozzá készült manikűr:Elsőre bonyolultnak tűnhet, pedig nem az. A gyűrűsujjamra felvittem két réteg ezüst színű lakkot, a többire pedig két réteg feketét, majd megvártam, hogy ezek a rétegek jól megszáradjanak. A fekete lakkos körmeimre, felvittem egy réteg ezüst csillámos lakkot is, így azokkal el is készültem.
A gyűrűsujjamra egy vékony ecset segítségével festettem egy vízszintes csíkot, majd apró köveket tettem a csíkra. Én a még meg nem száradt lakkba helyeztem bele ezeket a köveket, de ti használhattok műkörömragasztót is, mert úgy akár egy hétig is fennmaradnak a kövek.
Utolsó lépésként egy apró tollat átlátszó lakkba mártottam, majd egy csipesz segítségével a kövek mellé ragasztottam azt. Végül el is készültem ezzel a manikűrrel. Szerintem nagyon elegáns, ünnepi viselet és remélem, hogy a Ti tetszéseteket is elnyerte! :)
Ha tetszik a blogom, akkor iratkozzatok fel! :)
Jó szórakozást! ;)

2 megjegyzés: