2013. június 15., szombat

Színes Frizurák

Sziasztok!

Facebook: https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

Ma Színes frizurákat hoztam Nektek. Egyrészt úgy gondolom, hogy ez tökéletesen illik a "Színes Június"-hoz, másrészt, mivel a szóbeli érettségikre készülök, nem volt időm új körmöket készíteni. Remélem, azért ez a poszt is fog tetszeni Nektek! :)


1.)
Az első frizura egy rózsaszínes-fonott haj. Nekem nagyon tetszik, ha valaki így hordja a haját. Az is tetszik ezen a képen, hogy a rózsaszín mellet a lila és a kék szín is feltűnik. Szerintem ez nagyon jól el lett találva!


2.)
A következő képen egy kicsit visszafogottabb frizurával találkozhatunk, melynek csak a vége színes. Itt is a rózsaszínes-kékes-lilás kombináció jelenik meg. Ez a frizura egyértelműen egy laza és fiatalos-kicsit játékos-hatást kölcsönöz.


3.)
A következő a merész és bevállalós kategóriába tartozik. Bár nekem ez is nagyon tetszik, én tuti nem vállalnám be. :)4.)
Az utolsó frizura az előbbinek a kifinomultabb verziója. Bár a színek itt is megjelennek, itt inkább a gyöngédebb verzió lett hangsúlyozva. Ez a haj egy ilyen mesés hatást kölcsönöz, és szintén nagyon fiatalos.  


Nektek a 4 frizurából melyik tetszik a legjobban?? :)

Jó szórakozást! ;)


8 megjegyzés: