2013. június 2., vasárnap

Színes sminkek

Sziasztok!

https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

Íme, itt a "Színes Június" első bejegyzése, melyben színes sminkeket láthattok. A lényeg az, hogy ezeket a sminkeket 4 vagy annál több színből készítették el.

Az első egy szivárványra emlékeztető smink. Szerintem ez gyönyörű munka, feltűnő és életvidám, a csillámpor miatt pedig gyönyörűen csilloghat a napsütésben! 


A következő képen 6 különböző smink van. Nekem a hármas és a négyes a két kedvencem. Ezeket a sminkeket már az utcán is lehet hordani, mert nem olyan feltűnőek, mint az előző. Egy nyári partira tökéletesen passzolnak!


Most pedig egy olyan képet mutatok Nektek, ahol egy alkalmi sminket láthattok. Ez a smink is több színből áll, és ami nekem nagyon tetszik benne az az, hogy az alkotó belecsempészett a lila színbe egy kis aranyat is. Szerintem ez nagyon ünnepi párosítás.


Most egy igazi profi munka következik. Ez egy extra smink, amit én tuti soha az életemben nem tudnék elkészíteni.


És végül a személyes kedvencem következik. Ez a vidám, fiatalos smink azért lett a kedvencem, mert a körmökön viszontláthatjuk a sminknél használt színeket és ettől lesz olyan különleges a végeredmény. Nálam ez a nyerő smink! :)


Nektek melyik tetszett a legjobban? Írjátok meg nekem kommentben!! :)

Jó szórakozást! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése