2014. július 26., szombat

Száraz ecsetes technika

Sziasztok!

Visszatértem a nyaralásból és úgy döntöttem, hogy ennek alkalmából egy új technikát fogok Nektek bemutatni. Ez a száraz ecsetes technika lesz, melynek köszönhetően kicsit ilyen ’ombre-crack effect ’-es manikűrt lehet készíteni. A végeredmény nekem nagyon tetszik, de ízlések és pofonok. :)


Kezdő lépésnek vigyünk fel két réteg fehér lakkot a körmeinkre, majd várjuk meg, hogy ezek a rétegek jól megszáradjanak. Ha ez megtörtént, válasszunk ki 3-4 különböző színű, vagy egy színen belül eltérő árnyalatú lakkokat. A legvilágosabb színnel fogjuk kezdeni a festést. A körömlakk ecsetéről jól húzzuk le a festéket, hogy szinte már ne is maradjon az ecseten, majd kezdjük el a körmeinket festeni. Ne ijedjünk meg attól, hogy kicsit tapadni fog így az ecset, a jól megszáradt alapréteget nem fogja felsérteni. Mivel kevés lakkot tudunk így felvinni a körmeinkre, ezért nem is kell arra várni, hogy megszáradjon a réteg, rögtön jöhet a következő szín. Ennél a technikánál arra kell ügyelni, hogy az ecseten tényleg kevés festék legyen, mert ettől lesz különleges a végeredmény.
Ha felvittük az összes kívánt színt, fixáljuk az alkotást egy átlátszó réteggel. Ettől az éles vonalak is el fognak mosódni, és így jobban érvényesül az ’ ombre ’ hatás.




Remélem, tetszik Nektek ez a technika és majd Ti is ki fogjátok próbálni! Ha elkészítitek ezt a manikűrt, küldjetek Nekem róla képet a Facebook-on!!
Iratkozzatok fel a blogomra is!! :)

Jó szórakozást! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése