2013. június 21., péntek

"Csodaországban" köröm :)

Sziasztok!

https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

A cím alapján már rájöhetettek, hogy a mai körmök kicsit ilyen meseszerű, varázslatos hatást fognak kelteni. Legalábbis, amikor megterveztem és elkészítettek őket, nekem ez volt az első gondolatom. Olyan Alice Csodaországban és Candy Crush játék keveréke lett, remélem, hogy Nektek is tetszik majd! :)

A végeredmény így fog kinézni:



Első lépésként felvittem 2 réteg rózsaszín lakkot a körmeimre, majd megvártam, hogy ezek a rétegek tökéletesen megszáradjanak!


Miután megszáradtak a körmeink, szükségünk lesz egy kis celluxra, illetve egy sötétlila színű lakkra. A celluxból vágjunk le egy kis darabot és először a bőrünkre ragasszuk rá. (Így már nem fog olyan erősen ragadni, hogy felsértse a rózsaszín alaplakkot.) Utána ragasszuk rá a körmünk felére, majd a lila lakkal fessük le a körmünk másik felét. Ezután egy óvatos mozdulattal húzzuk le a celluxot.


Most ismét várjunk, hogy a lila lakk is megszáradjon. Közben már előkészíthetünk 3 különböző méretű pontozót. (Egy nagyot, egy közepeset és egy kicsit.) Ha nincsenek különböző méretű pontozóid, akkor így tudod őket helyettesíteni: 
Nagy pontozó: írótoll vagy ceruza vége
Közepes: hullámcsat 
Kicsi: fogpiszkáló.
Válasszunk ki jó sok színes lakkot. Én sárgát, narancssárgát, lilát, kéket, fehéret, zöldet, rózsaszínt használtam. 2-3 körmünkre tegyünk egy-egy nagy fehér pöttyöt, a többire pedig közepes és kis pöttyöket helyezzünk el össze-vissza. Közben váltogassuk a színeket is!
A nagy pöttyökbe (miután megszáradtak) tegyünk egy színes közepes pöttyöt, majd (miután az is megszáradt) egy kis pontot is tegyünk rá. Néhány közepes pöttybe is tegyünk kicsi pontot. Ez nagyon jól fog mutatni, főleg ha élénk színeket használunk! :)


Végezetül vigyünk fel egy átlátszó réteget is, hogy a munkánk tovább tartson, és már el is készültünk!
Remélem tetszett Nektek a mai bejegyzésem is, ha igen, akkor iratkozzatok fel a blogomra! :)




Jó szórakozást! ;)





4 megjegyzés: