2013. május 22., szerda

Pokemon körmök

Sziasztok!

http://www.facebook.com/mylifeasdorothy

Ma olyan körmökkel készültem Nektek, melyet az egyik régi kedvenc rajzfilmem, a Pokemon inspirált! Remélem Nektek is tetszik majd ez a manikűr! Ha szeretnél még többet látni, akkor iratkozz fel a blogomra is! :)

A mai alkotás így fog kinézni:


Első lépésként vigyünk fel két réteg sárga lakkot a gyűrűsujjunkra, a többire pedig két réteg fehér lakkot tegyünk, majd várjuk meg ameddig ezek a rétegek megszáradnak!


A gyűrűsujjunkra Pikachu arca fog kerülni. Elkészítéséhez nem kell más csak egy pontozó, fekete, fehér és piros lakk.
Először tegyünk két nagyobb fekete pöttyöt a körmünkre. (Ezek lesznek a szemek.) Ezután fessük meg feketével Pikachu orrát és száját is.
A két nagy fekete pöttybe tegyünk két kisebb fehér pontot is, hiszen Pikachu szemei mindig csillogtak.
A körmünk két oldalára pedig egy-egy nagyobb piros pöttyöt tegyünk, majd el is készültünk Pikachu arcával!


Most jöhet a pokelabda, amit a többi körmünkre festünk. Ehhez kelleni fog egy kis cellux, piros, fekete és fehér lakkok.
A celluxot először a bőrünkre ragasszuk fel, így nem fog már annyira tapadni, hogy felsértse az alapszínt. Ezután ellenőrizzük, hogy az alapszín már tényleg teljesen meg van száradva. Ha igen akkor a körmeink alsó felére tapasszuk rá a celluxot, a felső felét pedig fessük ki pirossal.
Most szedjük le óvatosan a celluxot. A piros és a fehér szín találkozásához húzzunk egy fekete csíkot, aminek a közepére tegyünk egy nagy fekete pöttyöt. Ennek a fekete pöttynek a közepébe pedig tegyünk egy kisebb fehér pontot és már el is készültünk a pokelabdákkal.



Vigyünk fel egy átlátszó réteget is, hogy a munkánk tovább tartson és már el is készültünk!
Remélem tetszett a mai bejegyzés is! :)




Jó szórakozást! ;)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, hogy milyen ötletes:)))

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! Én is ismerem a Te blogodat, és nagyon tetszik. Klassz körmöket készítesz és fel is vagyok iratkozva Hozzád!! :)
      Üdv.: Dorottya

      Törlés