2013. május 16., csütörtök

xoxo nails

Sziasztok!

Like-oljatok engem, ha tetszik a blogom: http://www.facebook.com/mylifeasdorothy
Ne felejtsetek el feliratkozni sem!! :) Előre is köszönöm Nektek!

Ma a "xoxo" körmökkel készültem Nektek, remélem tetszeni fog, és majd Ti is elkészítitek. Bátran írjatok róla véleményt is!!

A végeredmény így fog festeni:


Ezeket a körmöket elég nehéz volt elkészíteni, viszont megérte a "szenvedés", mert a végeredmény nagyon klassz lett. Ezek a körmök mutatósak és szerintem egy buliban ugyanúgy megállják a helyüket, mint a hétköznapokban!

Első lépésnek felvittem 2 réteg fehér lakkot, majd megvártam ameddig ezek a rétegek jól megszáradnak.


Most jön a munka neheze! Egy pontozó segítségével 1-1 nagy pöttyöt tettem a körmeimre, ezek köré pedig egy ADEN Cosmetics-es fekete vékony ecsetű lakkal 4 db kis "x"-et festettem, majd ismét a pontok következtek.
Miután az egész körmömet elfedték az "x"-ek és a pöttyök, a pontozót fehér lakkba mártottam és az eddigi fekete pöttyök közepébe egy-egy fehér pöttyöt tettem, így kaptam meg az "o" betűket.


Ami mellément azt egy lakklemosóba mártott fülpiszkáló segítségével eltávolítottam.Miután az "xoxo" felirat is megszáradt, felvittem egy átlátszó réteget is, hogy a munkám tovább tartson és el is készültem. Remélem tetszett a munkám.
Ha elkészítettétek akkor posztoljátok ki nekem Facebook- on! Bármi kérdésetek/kérésetek van, írjatok nekem nyugodtan! :)

 
 

Jó szórakozást! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése