2013. július 3., szerda

Moyra Pastel shades - Rózsaszín

Sziasztok!

https://www.facebook.com/mylifeasdorothy

Ma az egyik kedvenc lakkom értékelőjével készültem Nektek. Én nagyon szeretem ezt a lakkot, most vettem meg belőle a negyedik üveget, és egyszerűen nem tudom megunni. Ez a lakk a Moyra Pastel shades- No.: 607-es rózsaszín lakkja.


Ami nagyon tetszik benne az az, hogy már egy rétegben tökéletesen elfedi a körmeimet. ( A Moyra összes Pastel shades lakkja ilyen klassz tulajdonsággal rendelkezik!)
A lakk színe is tökéletes. Egyszerre kifinomult és játékos hatást kölcsönöz a körmöknek. Legyen hétköznap vagy hétvége, buli, suli vagy nyári szünet, ez a lakk tökéletesen megállja a helyét!



Viszonylag hamar megszárad, ami szintén jó tulajdonság. 
A csomagolása szintén megfogott, mert keskeny az üvege, így kisebb helyen is elfér.
Ami nekem kevésbé tetszik benne az az ecset. Szerintem kicsit szögletes, sokkal jobban szeretem az essence lakkok ecseteit, mert azok ilyen U alakra vannak lekerekítve, amivel szerintem könnyebb dolgozni. 


A tartása nem túl hosszú, olyan 3-4 nap, de egy átlátszó réteggel lehet ezen segíteni. Az ára egészen baráti, szerintem érdemes beszerezni egy ilyen lakkot!
Összességében meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, nálam bevált és színesen használom ezt az árnyalatot, mert nagyon természetes! :)


Jó szórakozást! ;)

5 megjegyzés:

  1. Tényleg szép :)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Milyen aranyosan beállítottad a virágok/fűszálak közé a lakkot :) Bár a rózsaszín nem az én színem, ennek nagyon finom, visszafogott színe van.

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon oda vagyok most a pasztel rózsaszínért. Szép ez a lakk is. Én az Avon psatel pinkjét szoktam használni. =)

    VálaszTörlés