2013. július 25., csütörtök

Szivárvány TAG! :)

Sziasztok! 

Facebook: https://www.facebook.com/mylifeasdorothy


Ma a Szivárvány TAG-et szeretném elkészíteni. Először a youtube-n láttam ezt, és nagyon megtetszett az ötlet, ezért döntöttem úgy, hogy készítek a blogon egy ilyen posztot. 
A poszt lényege az, hogy sorra vesszük a szivárvány színeit és minden szín mellé egy-két kedvenc terméket kapcsolunk. Kezdjük is el! :)

Az első szín a piros. Ehhez a színhez én egy AVON-os terméket választottam, egy COLORTREND-es rúzst. 



Imádom ezt a rúzst, gyönyörű színe van és tartós is. Kicsit krémes az állaga, így könnyen fel lehet vinni az ajkakra. 


A következő szín a sárga/narancssárga lesz! Ehhez két terméket is párosítottam. Az első az essence volume&gloss szájfénye.


Nagyon tetszik ez a szájfény, mert dúsító hatású. 
Átlátszó, zselés állagú és nagyon klassz az illata. A mentol mellett, valamilyen gyümölcsöt vagy virágot is lehet érezni. Nagyon kellemes és friss!


A második termék az Oriflame Swedish spa testradírja. Nagyon szeretem ezt a testradírt, 3-4 üveget tuti elhasználtam már belőle. Simává és puhává varázsolja a bőrt, és miután lemossuk kicsit csillogni is fog a bőrünk tőle, ami szerintem nyáron kifejezetten jó! 



Most következzen a zöld. 
A Moyra körömerősítőjének (No.:09) itt a helye! Ez egy kalciumos körömerősítő, amit nagyon szeretek. Nekem bevált ez a lakk, tényleg megerősítette a körmeimet, és amióta használom ritkábban törnek le a körmeim. 
Zselés az állaga, és miután felvisszük a körmeinkre meg kell várni, hogy felszívódjon.


Egy újabb Oriflame-s darab is társul a zöld színhez. Ez a Swedish spa arcmaszk. Nemrég vettem meg ezt a maszkot, amit száraz bőrre kell feltenni, majd 10 perc elteltével alaposan lemosni. Eltünteti a bőrhibákat és széppé varázsolja a bőrt.


Még a tegnapi Moyra lakkot is hozzáteszem ehhez a színhez, amiről ITT! részletesebben is olvashattok! :)



Most jöhet a kék szín.
Ehhez a színhez két Moyra lakk került. Mindkét színnel találkozhattatok már a blogon, a Sellős körömnél.
Az egyik egy világoskék darab, a 27 1E2. Ez a szín gyönyörű, az első perctől fogva szeretem. 


A másik lakk egy csillogós darab, az No.: 74-es. Ezt azért is szeretem annyira, mert már egy réteg után is rengetek csillámpor tapad a körmeimre, és gyorsan rá is száradnak!


Az utolsó szín a rózsaszín lesz.
Ide is két terméket választottam. Az egyik a Labello ajakbalzsama.
Nekem ez tökéletesen bevált. Kicsit édeskés az illata, teljesen átlátszó és jól hidratál.



Az utolsó termék egy parfüm lesz, mégpedig Avril Black star darabja. Nekem nagyon tetszik az a kicsit fűszeres, vad illat, amit ez a parfüm ad. 30 ml, és nagyon tartós. Elég egy fújás a nap elején, még a nap végén is lehet majd érezni.


Hát ez lenne az én Szivárvány Tag-es posztom. Ha Te is írsz blogot és kedvet kaptál egy ilyen poszthoz, írd meg Nekem, mert szívesen elolvasnám a Te bejegyzésed is! :)

Jó szórakozást! ;)


2 megjegyzés:

  1. A 74-es Moyra lakk nekem is megvolt, de sajnos már kifogyott. Az egyik legtökéletesebb szín a világon. A Black star parfümöt régen vetted? Én már nem találom sehol, pedig annyi jót hallottam már róla... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A parfümöt kb. 2 hónappal ezelőtt kaptam ajándékba, szóval sajnos nem tudom hol vehették. :(
      Talán a Müllerben vagy a Dm-ben érdemes körülnézni, hátha lesz még ott! :)

      Törlés