2013. március 6., szerda

7 Főbűn körmök- Harag

Sziasztok Kedves Olvasóim!

Ma a Harag körmöket szeretném Nektek bemutatni! :)


A harag szó hallatán egyből egy kaotikus, vöröses köröm jutott az eszembe. A végeredmény ilyen lett:


Ezek a körmök extrák, a csillogós lakk mégis egyfajta ünnepi hangulatot kölcsönöz.
Első lépésként vigyünk fel a körmeinkre 2 réteg vörös lakkot. (Jollie France.:52)


Várjuk meg, ameddig ezek a rétegek megszáradnak. Ezután szükségünk lesz egy kis szivacsdarabra. Én a szokásos mosogatószivacsot alapozó szivacsra cseréltem. Az alapozó szivacsnak apróbb lyukai vannak, így jobban fel lehet vele vinni a lakkot.


A szivacsból vágjunk le egy kisebb darabkát, amit először fehér lakkba mártsunk bele. Ezután szabálytalanul vigyük fel a körmeinkre a lakkot, valahogy így:

Fehér lakk: Sissi Flexible 02
 
Fogjunk egy tiszta szivacsdarabot, mártsuk bele narancssárga lakkba és ismét vigyük fel a körmeinkre ezt a színt. Narancssárga lakk: Jollie France: 32.
 


Ismét fogjunk egy új szivacsdarabkát, mártsuk bele egy sötét bordó lakkba és vigyük fel a körmeinkre. Én a Sissi Flexible 40-es lakkját használtam. Egyébként a bordó-piros párosítás egyfajta árnyékot ad a körmeidnek.


Utoljára kell egy kis tiszta szivacsdarabka, amit fekete lakkba mártsunk bele. A fekete lakkal vigyázz, ebből kerüljön a legkevesebb a körmeidre. Csak egy-egy foltba vidd fel, így kaotikusabb lesz a végeredmény.

Fekete: Jollie France59
 
Most várjuk meg, hogy a színek megszáradjanak. Ezután vigyünk fel egy réteg Moyra No.: 84-es csillogós lakkot. Azért tanácsolom ezt a lakkot, mert az arany csillám miatt ünnepi, elegáns hatást kölcsönöz a körmöknek.
 


Végezetül vigyünk fel egy réteg átlátszó lakkot is, hogy a munkánk tovább tartson, illetve a körmeink jobban csillogjanak.
Ha tetszett a munkám, akkor like-olj: http://www.facebook.com/mylifeasdorothy
Illetve iratkozz fel a blogomra!! :)





Jó szórakozást! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése