2013. március 28., csütörtök

Márciusi kedvencek - March favourites 2013

Sziasztok!

LIKE: Facebook.com/mylifeasdorothy

Ma ismét egy újfajta bejegyzéssel készültem Nektek. Ebben a márciusi kedvenc termékeimről szeretnék egy kis beszámolót adni. Ezeket a termékeket használtam legtöbbször a hónapban és nagyon megszerettem őket!

Az első egy parfüm Christina Aguilera-tól. Ezt az illatot az első perctől fogva imádtam. Nagyon intenzív, kicsit fűszeres illat, ami egész nap érződik. Tulajdonképpen ez tetszik benne nagyon!


Most két Moyra csillámpor következzen. Ezeket a körmeimre használtam és nekem nagyon beváltak. Az első csillámpor apró szemcsés, zöldes-rózsaszínes csillogással, a másik pedig egy nagyobb szemcsékből álló pink csillámpor.


Az essence pontozó sem maradhat ki a márciusi kedvenceimből! Őt be sem kell már mutatnom, mert rengeteget írtam róla az elmúlt időben! :)


A következő termék egy AVON rúzs lesz. Ez az AVON COLORTREND egyik darabja, a Poppy love (2121112). Gyönyörű ennek a rúzsnak a színe, intenzív, könnyen fel lehet vinni az ajkakra, mert kicsit krémes az állaga. Tartós és nem szárítja ki az ajkakat. 


Én nem szoktam magam erősen sminkelni, szeretem a természetes sminkeket. Ezért szereztem be egy csillogós szemhéjpúdert a MAYBELLINE-től. (13 Divine gold or divin árnyalatban) Ebből egy kicsit teszek a szemhéjamra, így egy enyhén csillogós, természetes hatást kapok.


A szempilláimat szeretem kihangsúlyozni, ezért választottam olyan spirált, ami egyszerre dúsít és hosszabbít. Nekem az Oriflame-től a Veryme fat lash mascara vállt be. (Black 20533).


Hát ezek lennének a márciusi kedvenceim. Holnap húsvéti körmökkel jelentkezem, addigis legyetek jók!

Jó szórakozást! ;)

2 megjegyzés: