2013. március 29., péntek

Húsvéti körmök-Easter nails 1

Sziasztok!

LIKE: http://www.facebook.com/mylifeasdorothy
Ahogy azt megígértem ma húsvéti körmöket hoztam Nektek. Ezeket a körmöket elkészíteni kicsit nehezebb, de higgyétek el, hogy megéri! :)
Az elkészült munka így fog kinézni:



Első lépésként válasszatok ki 5 különböző színű lakkot. Én egy kéket, egy fehéret, egy narancssárgát, egy rózsaszínt és egy citromsárgát választottam, mert szerintem ezek a színek tökéletesen illenek a tavaszhoz és a húsvéthoz.
Vigyünk fel 2-2 réteget a körmeinkre, majd várjuk meg ameddig ezek a rétegek megszáradnak!


Egy pontozó (vagy hullámcsat) segítségével tegyünk apró, fehér pöttyöket a hüvelyk- és a középső ujjunkra.


A mutatóujjra és a kisujjra minta fog kerülni. Én a mintákat egy ADEN COSMETICS-es piros vékony ecsetű lakkal rajzoltam meg. Ezeket a mintákat tetszés szerint fessétek meg. Húzhattok csíkokat, tehettek rá pöttyöket stb. , a lényeg, hogy a húsvéti tojások hangulatát idézzék! :)



Most jöhet a nyuszi. Én ezt is egy ADEN COSMERICS-es vékony ecsetű fehér lakkal rajzoltam meg. Először csak a nyúl körvonalát festettem meg, majd az egészet kitöltöttem fehérrel, ügyelve arra, hogy a vonalon belül maradjak. Ezután, megvártam, hogy ez jól megszáradjon, végül egy pontozó segítségével megfestettem a nyúl arcát és a fülét.


Végül el is készültem a húsvéti körmökkel. Remélem, tetszik Nektek a végeredmény. Ha igen, akkor iratkozzatok fel a blogomra. :)




Jó szórakozást! ;)

2 megjegyzés: