2013. április 17., szerda

Tavaszi virágos körmök

Sziasztok!

Kérlek, nyomj egy like-t: https://www.facebook.com/mylifeasdorothy :)

Ma egy sorozat első részét hoztam el Nektek. Ebben a sorozatban három tavaszi körmöt fogok készíteni, remélem tetszeni fog Nektek!

Íme, a sorozat első alkotása:Első lépésként felvittem a körmeimre 2 rétegben a S.he stylezone 305 B2080 zöld lakkját, majd megvártam ameddig ezek a rétegek megszáradnak.
(Erről a lakkról is fogok a későbbiekben részletesebben írni Nektek!)Ezután szükségünk lesz egy alapozó szivacsra. A szivacs élét mártsuk bele egy sötétebb zöld lakkba, majd nyomkodjuk rá a körmeink végére a szivacsot.
Én itt az essence 53 ALL ACCESS lakkját használtam.


Ami a bőrünkre ment, az egy lakklemosóba mártott fülpiszkálóval óvatosan mossuk le.


Most szükségünk lesz egy pontozóra vagy egy vékony ecsetre, amit szintén a sötétzöld lakkba mártunk bele, majd 1-2 vagy 3 szabálytalan csíkot rajzolunk vele a körmeinkre.


Ezután egy ADEN Cosmetics-es fehér vékony ecsetű lakkal, fessünk apró csillagokat a zöld csíkok végeire.


Végül a pontozó (vagy egy hullámcsat) segítségével tegyünk sárga pöttyöket a fehér csillagok közepébe. Miután egy átlátszó réteget felvittünk el is készültünk ezekkel a tavaszi körmökkel! :)

Remélem tetszett a munkám. Ha kedvet kaptatok az elkészítéséhez, akkor hajrá!! :) Az elkészült munkátokat pedig bátran tegyétek ki nekem a Facebook-on. :)
Jó szórakozást! ;)

4 megjegyzés: